home contact inschrijvingsbeheer
Over RTC Partnerinfo Opleiding leerlingen Nascholing leerkrachten VDAB 10 dagen-regeling Nieuwsbrieven

Bij RTC Vlaams-Brabant & Brussels Hoofdstedelijk Gewest staat een projectmatige en procesgerichte aanpak voorop. Concreet betekent dit dat RTC Vl-Br & BHG haar werking toespitst op het uitwerken van projecten. Deze projecten worden vervolgens, na het doorlopen van een participatief besluitvormingsproces, opgenomen in het Jaaractieplan.

Eťn van de belangrijke actoren in dit besluitvormingsproces zijn de overleg-en actieplatformen. Deze
overleg-en actieplatformen helpen mee om de huidige projecten te evalueren en bij te sturen waar nodig en om concrete noden te definiŽren en nieuwe projecten te realiseren. Elke werkgroep bestaat uit een netoverschrijdende vertegenwoordiging van het onderwijs enerzijds en de betrokken sectoren anderzijds. Op die manier is het Jaaractieplan van RTC Vl-Br & BHG gebaseerd op de reŽle behoeftes en opportuniteiten die zowel bij het onderwijs als op de arbeidsmarkt leven. Om de efficiŽntie te bewaken zal elke overleg-en actieplatformen bestaan uit maximum 8 personen. 

De
overleg-en actieplatformen zijn reeds in maart 2006 van start gegaan. Klik hier om de samenstelling van de verschillende overleg-en actieplatformen te bekijken.

Als u zelf een voorstel heeft, download hier het formulier om een projectaanvraag in te dienen bij de desbetreffende consulent. Hij/zij zal dan uw projectaanvraag voorleggen bij het overleg-en actieplatformen.  

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan zeker contact met ons op.