Keuringsmoment 5de jaar

Keuringsmoment 5de jaar cover
Opleidingscentrum RTC Vlaams-Brabant

Voor het keuringsmoment blijven steeds alle leerlingen voor de 2 uren in hun klasbubbel: 

  • de leerlingen die naar VDAB zijn gegaan, kunnen dan hun examen bij VDAB afleggen (ze hebben op voorhand kennis gemaakt met de VDAB-lastoestellen)
  • de leerkrachten die gekozen hebben om de leerlingen in eigen school op te leiden, dienen ook het materiaal voor te bereiden voor de keuringsmomenten. In samenspraak met RTC kan bepaald worden op welk moment een keuringsmeester langskomt voor hun examenmoment. Indien je voor deze laatste optie kiest, dien je de leerlingen niet in te schrijven via ons RTC-inschrijvingssysteem, maar mag je een mail sturen naar: karin.wauters@rtc.vlaamsbrabant.be met je ingevulde excellijst. 


Opmerking: Voor inschrijvingsmomenten bij klasbubbel is steeds 1 plaats gereserveerd = voor naam school.

Voor 30/11/2020 dienen alle ingeschreven scholen hun ingevulde excellijst door te mailen naar Karin Wauters (karin.wauters@rtc.vlaamsbrabant.be). 

=> In het bijzijn van SGS leggen de leerlingen hun 2 uur durende certificatieproef af. De lassen worden ter plaatse geëvalueerd en beproefd. Gelieve hiervoor je leerlingen een tweede keer in te schrijven voor één certificatiemoment naar keuze (zie inschrijvingslink onderaan).

Belangrijke opmerking:

Leerkrachten kunnen deze lascertificaten zelf verlengen om de 6 maanden, zo blijven deze geldig tot en met 3 jaar na het behalen van het certificaat.

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie