Voorstelling Training System Industry 4.0

Voorstelling Training System Industry 4.0 cover
Opleidingscentrum SMC BELGIUM BV
Adres Deze opleiding zal online doorgaan

RTC Vlaams-Brabant organiseert ism met SMC 2 webinars op 25 en 26 februari 2021.

SMC heeft een Training System Industry 4.0 ontworpen met een focus op technologieën in industrie 4.0. Het is een mix van pick and place en de technology truck.

Bedoeling is dat men als individuele school, gedurende een aantal jaren aan de slag kan met de verschillende modules onderblok en transportband, module lager en elektrische actuator, module as en transportband, module deksel en nieuwe overzetter.

Voor de besturing kan er gekozen worden voor een Beckhoff of een Siemens. Ook zijn er gastlessen voorzien door de ondersteunende bedrijven voor de leerlingen. Het Training System Industry 4.0 kan zowel gebruikt worden in het bso als tso.

SMC wil het pakket voorstellen aan de scholen, om te bekijken of dit voldoet aan de noden en/of er moet bijgestuurd worden. De bedoeling is dat het volgend schooljaar dan kan uitgerold worden.

 

Midden december heeft SMC het 'Training System Industry 4.0' digitaal voorgesteld aan de collega's van RTC Limburg. Zij hebben de vragen van hun leraren gebundeld en ondertussen hebben we ook de antwoorden gekregen. Via deze link kan u al hun vragen terugvinden. 

 

Inschrijfmogelijkheden

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie

Webinar 'Energie: steeds in beweging'

Elektriciteit Green Energy Park 6 startdata