Bezoek Log!Ville: Innovatieve Logistiek

Bezoek Log!Ville: Innovatieve Logistiek cover
Duur Halve dagopleiding - donderdagvoormiddag 23 november
Opleidingscentrum Log!Ville

Met de steun van Agentschap Innoveren en Ondernemen (www.vlaio.be).

Bedrijfsbezoek Log!Ville: Innovatie Logistiek

Als innovatiecentrum verandert Log!Ville zijn inhoud regelmatig om daarmee de nieuwste en up-to-date innovaties binnen de logistieke sector te kunnen tonen.  

Op donderdag 23 november 2023 organiseert het RTC Vlaams-Brabant voor leraren Logistiek/Handel uit de 2e en 3e graad van het technisch- en beroeps secundair onderwijs opnieuw een geleid bezoek aan Log!Ville, Europa’s grootste demo-en innovatiecentrum voor logistiek te Niel.

Log!Ville wil in eerste instantie een innovatiecentrum zijn voor iedereen die met de logistiek van overmorgen bezig is en wil daarbij iedereen actief inspireren. Tijdens de rondleiding maak je kennis met de nieuwste logistieke innovaties

In de fysieke demonstratieruimte ontdek je innovatieve logistieke oplossingen die marktmatuur zijn, maar niet mainstream.
De digitale belevingsruimte toont je dan weer hoe de ideale logistieke wereld van morgen er zou moeten/kunnen uitzien. Je krijgt er een duidelijk beeld van logistieke projecten en ontwikkelingen van vandaag, de nabije toekomst en de verdere toekomst. Deze gratis kennismaking met het centrum is uiteraard de ideale opstap en kan aldus ook dienst doen als voorbereiding voor een nadien zelf te organiseren bezoek met je leerlingen.

 

Doelgroep:

Leraren uit studierichtingen Handel- Logistiek en deze met een representatieve component logistiek binnen finaliteit domeingebonden, dubbele finaliteit en finaliteit arbeidsmarkt.

 

Programma

Duur: Een halve dag
9.30u ontvangst
9.45u Demotour
11.15u Free Walk
11.30u Broodjeslunch
12.30u Eind

Hier inschrijven!

Maximum aantal deelnemers is 2 per school en 15 in totaal.

* Deze opleiding is kosteloos voor leraren uit het secundair beroeps- en technisch onderwijs.

 

In samenwerking met:

Log!Ville - Logistiek innovatiecentrum
Galileilaan 3, 2845 Niel
www.logiville.be

Meer info & contact:

Raf De Boeck
raf.deboeck@rtc.vlaamsbrabant.be

+32 (0) 16 26 74 52
+32 (0) 475 27 70 18


                    


Log!Ville2 (2)