Triple E-Wood - HOUT afwerking- en bescherming AkzoNobel

Triple E-Wood - HOUT afwerking- en bescherming AkzoNobel cover
Opleidingscentrum AkzoNobel Sikkens

Na de herfstvakantie bieden wij in nauwe samenwerking met AkzoNobel/Sikkens een gloednieuwe workshop aan. Leerlingen HOUT krijgen gedurende een halve dag zicht op de belangrijkste technieken en toepassingen van houtafwerkingen- en beschermingsproducten. In het tweede deel gaan deelnemers zelf aan de slag met spuitmachine, borstel en roltechnieken.

Programma van 09u30-12u30:

  • Leerlingen overlopen met experts van AkzoNobel/Sikkens de kenmerken van voorbewerkte ramen en deuren klaar voor montage (JOINERY) (i), de technische specificaties van WOODCARE vernissen voor meubels (ii) en ontdekken toepassingsmogelijkheden van lakken en beitsen voor decoratieve afwerking van deuren en ramen (iii).
  • In het tweede gedeelte ontdekken leerlingen in het lab van AkzoNobel/Sikkens hoe lakken, beitsen en vernis zich laten verwerken.  Jongeren gaan zelf aan de slag met spuitmachines, borstels en rollen. Werkkledij is dus een must!
  • We ronden deze interactieve workshop af met een ‘vraag/antwoord’ moment tijdens de lunchpauze. Vergeet je lunch niet mee te pakken!

Deze workshop is kosteloos voor scholen. Om alle jongeren de kans te bieden zelf de eigenschappen van de producten te ervaren werken wij met groepen van maximaal 10 deelnemers.

Wij voorzien drie workshops in de ochtend telkens van 09u30-12u30.
Aarzel niet Wim Van Broeck te contacteren indien vragen  0497 41 31 88 of wim.vanbroeck@rtc.vlaamsbrabant.be

Inschrijfmogelijkheden