Triple E-wood - CNC opleidingen ism Woodwize

Triple E-wood - CNC opleidingen ism Woodwize cover
Duur 2 of 3 opleidingsdagen
Opleidingscentrum RTC Vlaams-Brabant

Innovatie in de houtverwerkingsindustrie staat centraal in de TTT CNC. In samenwerking met Woodwize bieden wij een reeks CNC-ateliers aan; van beginners level tot een advanced programma voor 5-assige machines. Woodwize en de RTC’s nemen samen 75% van de kosten voor hun rekening, scholen staan in voor 25% van de kosten (tot uitputting van het budget).

Opleidingen CNC houtbewerkingsmachines

De hervorming van het secundair onderwijs stelt jullie voor nieuwe uitdaging. Dat vraagt soms nieuwe of upskilling van competenties. Een voorbeeld hiervan is het bedienen en programmeren van CNC gestuurde houtbewerkingmachines. In samenwerking met Woodwize bieden we een aanbod CNC-sturing houtbewerkingsmachines aan:

 • INTRO CNC: een tweedaagse opleiding voor leerkrachten met weinig of geen ervaring met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines. Je maakt kennis met verschillende toepassingen van CNC in de houtproductie, de werking, baansturing, snijgereedschappen… en zet je eerste stappen in bediening en programmatie. Deze opleiding is niet machinespecifiek. 
  Kostprijs: €85 i.p.v. €330.
  • Intro CNC ROGIERS: 27 – 28 Oktober  2022   ROGIERS
  • Intro CNC VDAB Mechelen: 24 – 25 November 2022  Mechelen
  • Intro CNC Maaseik Mosa_RT: 4-5 Mei 2023  
 • Een basisopleiding CNC PROGRAMMATIE. Deze opleiding is een driedaagse opleiding voor leerkrachten die de algemene principes van CNC kennen en zich verder willen bekwamen in het programmeren en optimaliseren van de werking van CNC-houtbewerkingsmachine. Er wordt gewerkt met een dialoogsturing (Xilog+, Biesse works, Woodwop, Masterworks). 
  Kostprijs: €125 i.p.v. €495 (voor drie dagen).

  • Dialoogsturing Masterworks VDAB Mechelen: 25-26-27 Januari 2023

Meer info: bart@woodwize.be

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie