Triple E-wood - CNC opleidingen ism Woodwize

Triple E-wood - CNC opleidingen ism Woodwize cover
Duur 2 opleidingsdagen
Opleidingscentrum RTC Vlaams-Brabant

Innovatie in de houtverwerkingsindustrie staat centraal in de TTT CNC. In samenwerking met Woodwize bieden wij een reeks CNC-ateliers aan; van beginners level tot een advanced programma voor 5-assige machines. Woodwize en de RTC’s nemen samen 75% van de kosten voor hun rekening, scholen staan in voor 25% van de kosten (tot uitputting van het budget).

Twee opleidingen CNC houtbewerkingsmachines

De hervorming van het secundair onderwijs stelt jullie voor nieuwe uitdaging. Dat vraagt soms nieuwe of upskilling van competenties. Een voorbeeld hiervan is het bedienen en programmeren van CNC gestuurde houtbewerkingmachines. In samenwerking met Woodwize bieden we een aanbod CNC-sturing houtbewerkingsmachines aan:

  • INTRO CNC: een tweedaagse opleiding voor leerkrachten met weinig of geen ervaring met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines. Je maakt kennis met verschillende toepassingen van CNC in de houtproductie, de werking, baansturing, snijgereedschappen… en zet je eerste stappen in bediening en programmatie. Deze opleiding is niet machinespecifiek. 
    Kostprijs: €85 i.p.v. €330 (voor de twee dagen in 1ste semester).

Wij bieden ism Woodwize volgende bijscholingen INTRO CNC aan voor leerkrachten houtbewerking. Bij voldoende interesse kan nagegaan worden of een extra opleiding (op een andere locatie) kan worden georganiseerd. Neem contact op met bart@woodwize.be

omschrijving

data

plaats

programma

Intro CNC (onderwijs)

van 30/09/2021 tot 01/10/2021 (2 dagen)

VDAB T&O Wondelgem

meer info en inschrijven

Intro CNC (onderwijs)

van 18/11/2021 tot 19/11/2021 (2 dagen)

VDAB Competentiecentrum Mechelen (Mechelen)

meer info en inschrijven

Intro CNC (onderwijs)

van 25/11/2021 tot 26/11/2021 (2 dagen)

MOSA-IC / St-Jansberg Maaseik-Kinrooi (Maaseik-Kinrooi)

meer info en inschrijven

Dit aanbod is steeds in beweging. Het aanbod INTRO CNC wordt in het voorjaar 2022 nog verder aangevuld met:

  • Een basisopleiding CNC PROGRAMMATIE. Deze opleiding is een driedaagse opleiding voor leerkrachten die de algemene principes van CNC kennen en zich verder willen bekwamen in het programmeren en optimaliseren van de werking van CNC-houtbewerkingsmachine. Er wordt gewerkt met een dialoogsturing (Xilog+, Biesse works, Woodwop, Masterworks). 
    Kostprijs: €125 i.p.v. €495 (voor drie dagen in het najaar van 2022).

 Een up to date aanbod vindt u op de Woodwize site.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging met de vraag om de kostprijs te betalen. Uw inschrijving is pas definitief na het overmaken van de te betalen kostprijs. U ontvangt twee weken voor aanvang van de vorming, de gedetailleerde praktische informatie per post/mail.

Meer info: bart@woodwize.be

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie