ASCP/DRONE RACE - finale 2021-2022

ASCP/DRONE RACE - finale 2021-2022 cover
Opleidingscentrum RTC Vlaams-Brabant

RTC Vlaams-Brabant startte in 2010 in nauwe samenwerking met ASCO, Thomas More Instituut en diverse beroeps- en technische scholen het DRONE-project om jongeren vertrouwd te maken met state-of-the-art ontwerpsoftware en freestechnieken. Met dat doel voor ogen krijgen ze de uitdaging om hun eigen droneframe te maken en hun racedrone te bouwen en programmeren. Hier een voorproefje van de DRONE race in hal 9 van ASCO in schooljaar  2019/20

Na inschrijvingen ontvang je €150,00 waarmee je drone-onderdelen voor je schoolteam kan bestellen. Je kan uw leerlingen reeds de gepaste onderdelen laten opzoeken en bestellen zodat je in de 2de semester klaar bent voor de assemblage en programmatie van jullie RACE DRONE.

Op het eind van dit schooljaar 2021-2022 organiseren wij een DRONE race. Een precieze datum en locatie worden momenteel gezocht.

Aarzel niet me te contacteren indien vragen - 0497 41 31 88 - Wim Van Broeck.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Inschrijfmogelijkheden

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie

ASCP/DRONE RACE -spuitgieten

Mechanica - ASCP DRONE-programma Drone Project Thomas More 'ASCP' 15 startdata