ASCP/DRONE RACE - Webinar FLAM3D

ASCP/DRONE RACE - Webinar FLAM3D cover
Opleidingscentrum online

Kris Binon, General Manager | FLAM 3D, geeft op dinsdag 9 november 2021 (10u - 11u) voor leerkrachten mechanica/elektriciteit een Webinar (deze Teams link kan je gebruiken op 9 november).

 


JE KAN DIT WEBINAR NOG STEEDS BEKIJKEN!
Meer info op deze opleidingspagina!


 

De evoluties in 3D-printing gaan snel. Dat maakt dat de mogelijkheden van morgen niet dezelfde zijn als die van gisteren. 3D-printing wordt bij meer een meer maakbedrijven ingezet als oplossing voor heel wat toepassingen in de productie: tooling, een snelle herstelling, een vervanging van een onderdeel dat niet meer te verkrijgen is…

Hoe kan jouw school op deze evolutie inspelen? We bekijken het vraagstuk vanuit de industriële noden en verkennen enkele toekomst perspectieven die je als school kan overwegen.
We beëindigen deze Webinar met een ‘vraag&antwoord’ waarbij we peilen naar jullie noden en wensen voor toekomstige initiatieven i.s.m. Flam3D.
Flam3D vzw verenigt, vertegenwoordigt en ondersteunt meer dan 100 bedrijven, onderzoeksinstellingen van de Vlaamse 3D sector.

Deze Webinar is een onderdeel van het ASCP DRONE RACE Programma. ASCP/DRONE RACE is een provincie overschrijdend programma. Scholen buiten de provincie Vlaams Brabant schrijven in via https://www.rtc.vlaanderen/provincieoverschrijdende-werking/ (deadline is 31 oktober).

Doelgroep: Leraren 2de en 3de graad werkzaam in de studiegebieden Werktuigmachines, Computergestuurde werktuigmachines, Mechanische vormgevingstechnieken, Elektromechanica, Industriële Wetenschappen & Mechanica constructie- en planningstechnieken.

 

Inschrijfmogelijkheden

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie

ASCP/DRONE RACE -spuitgieten

Mechanica (ASCP DRONE RACE programma) Drone Project Thomas More 'ASCP' 15 startdata