STEM DRONE wedstrijd- finale 25 mei 2023

STEM DRONE wedstrijd- finale 25 mei 2023 cover
Duur dagactiviteit
Opleidingscentrum ASCO Industries

RTC Vlaams-Brabant organiseert in nauwe samenwerking met ASCO, Thomas More Instituut, Erasmushogeschool Brussel en diverse beroeps- en technische scholen het STEM DRONE-wedstrijd. Bedoeling is om leerkrachten en jongeren van de 2de en 3de graad vertrouwd te maken met state-of-the-art ontwerpsoftware, industriële fabricagetechnieken, basis programmeren, engineering.

Met dat doel voor ogen krijgen ze de uitdaging om op basis van hun eigen droneframe en heuse racedrone te bouwen en te programmeren. Wij ondersteunen elke school met €150,00 waarmee je drone-onderdelen voor je schoolteam kan bestellen. Je kan uw leerlingen reeds de gepaste onderdelen laten opzoeken en bestellen zodat je in de 2de semester klaar bent voor de assemblage en programmatie van jullie RACE DRONE.
Op 25 mei 2023 organiseren wij een DRONE race in hal 9 van ASCO Zaventem Weiveldlaan 2.  Inschrijven is niet meer mogelijk.

Hier een voorproefje van de DRONE race in hal 9 van ASCO in schooljaar  2019/20 (repo RingTV).

Aarzel niet me te contacteren indien vragen - 0497 41 31 88 - Wim Van Broeck.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Inschrijfmogelijkheden

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie