Abonnement Flows

Abonnement Flows cover
Opleidingscentrum RTC Vlaams-Brabant

Flows is hét Nederlandstalige onlinenieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer en de logistiek in het algemeen.
Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederentransport en logistiek.
Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business.

Flows.be / Flows magazine

Leerkrachten logistiek kunnen de trends en vernieuwingen in de logistiek op de voet volgen door zich te abonneren op het magazine “Flows”.

Scholen behorende tot de RTC Vlaams-Brabant doelgroep kunnen wanneer zij studierichtingen aanbieden in de 2e en/of 3e graad uit het studiedomein 'Economie & Organisatie' dubbele finaliteit en finaliteit arbeidsmarkt voor het schooljaar 2023-2024, binnen de beperktheid der middelen en na het doorsturen van de nodige documenten (factuur + aanvraagformulier), een terugbetaling van de jaarabonnementskost (max € 200 per school) ontvangen.

DOELGROEP: Leraren van de 2e en/of 3e graad uit het studiedomein 'Economie & Organisatie' dubbele finaliteit en finaliteit arbeidsmarkt.

Voor gedetailleerde info en na te gaan of jouw school van dit aanbod gebruik kan maken, gelieve telefonisch of via e-mail contact op te nemen met:

Raf De Boeck
raf.deboeck@rtc.vlaamsbrabant.be
Tel. +32 (0) 16 26 74 52