Hieronder vind je info van volgende RTC-partners:

                                                 1) Constructiv:                                   VR in de bouwsector

                                                 2) DOBOT/i-Comfort:                        Webinars robotica

VR in de bouwsector

Het is erg belangrijk om veilig te kunnen werken, zeker ook in de bouwsector en dat vereist bepaalde competenties. Constructiv stelt VR-brillen met speciaal ontwikkelde interactieve VR-module ter beschikking van de scholen. Hiermee krijg je toegang tot virtuele bouwwerven. Deze brillen kan je vanaf heden vrij ontlenen. Voor reservatie en extra info kan je alvast op deze Constructiv-webpagina terecht of contact opnemen met Nathalie Coenen van Constructiv. Je vindt hieronder haar contactgegevens. 


 
Dreefstraat 8
3001 Leuven - Heverlee
t +32 16 27 04 00
www.constructiv.be

 

Nathalie Coenen
Adviseur
Vlaams-Brabant

nathalie.coenen@constructiv.be

+32 16 27 04 05
m +32 476 87 14 51

Webinars robotica

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

De Nederlandse firma Dobot/i-Comfort organiseert interactieve webinars m.b.t. roboticamateriaal voor het secundair onderwijs. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend inschrijven. Tijdens deze interactieve webinars kunnen dankzij het gebruik van een vijftal specifieke camera's, op verzoek heel veel specifieke zaken in beeld worden gebracht.

Webinar DOBOT Robotica

We richten ons met DOBOT op de maatschappelijke behoefte om een brede basiskennis Robotica te ontwikkelen en uit te bouwen. Met uitgekiende lessen kunnen leerlingen en studenten zich tot betere probleemoplossers, creatieve en kritische denkers ontplooien; vaardigheden die nodig zijn in het bedrijfsleven, en daarnaast bijdragen aan de algemene en intellectuele ontwikkeling. Hoe? Schrijf je in op onze webinar.

Meer info en webinar...

Levend curriculum 

Up-to-date met de almaar veranderende technologie, waarbij de lessen relevant zijn en blijven voor de moderne industrie. Het lesmateriaal kan eenvoudig naast het bestaande materiaal worden geïmplementeerd en door de inzet van het coördinatenbord zijn de lessen eenvoudig uit te breiden en de opdrachten oneindig.

Confucius

"Vertel het me en ik zal het vergeten.
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken."

Hands-on lesmethode 

De leerlijn biedt bijzondere leerkansen en overbrugt de kloof tussen de huidige kennis en kunde van studenten en de behoeften aan personeelsontwikkeling in het bedrijfsleven. 

De webinar wordt op drie momenten aangeboden. Maak a.u.b. een keuze uit één van onderstaande data:

Woensdag 3 feb 19:00 - 20:30
Donderdag 4 feb 10:00 - 11:30
Donderdag 4 feb 15:00 - 16:30

Inschrijvingen via deze link