Mentoropleiding duaal leren via e-learning

Als bedrijf werk je nauw samen met scholen en sectororganisaties om stages en werkplekken te creƫren en te organiseren. In het kader van duaal leren moet een bedrijf echter, om als werkplek erkend te zijn, ook verplicht een mentor in dienst hebben. Vaak is dat het geval niet, en moet men in allerijl op zoek gaan naar een mentoropleiding (= 1 daagse opleiding). Het is alles behalve evident voor een bedrijf om aan te sluiten bij dergelijke opleiding of om hiervoor tijd vrij te maken. Een mogelijke oplossing hiervoor is een mentoropleiding via e-learning!

18 januari 2023
Mentoropleiding duaal leren via e-learning

Uitgewerkte lesmodules

Blended Learning is een mix van verschillende leervormen, zoals klassikale training en e-learning. Met steun van de Europese Unie ontwikkelde Volta dit leertraject. Deze bestaat uit: laadinfrastructuur, stationaire batterijsystemen, ventilatiesystemen, warmtepompen, energiebeheer in een woning, CEMS en de digitale meter. Deze uitgewerkte modules zijn zeker de moeite waard om te bekijken !

18 januari 2023
Uitgewerkte lesmodules

Metal-Alliance.be Learning Tour 2023 met lln. 6de en 7de jaars

Op 29, 30 en 31 maart 2023 heeft de volgende editie van de beurs MACHINEERING plaats in de Heizel te Brussel. De beurs waar je heel wat nieuwigheden kan ontdekken over de evoluties in de metaalverwerkende industrie. Tijdens deze editie in 2023 nodigen we graag uw laatstejaars van de TSO en BSO richtingen uit om op een leerrijke manier de beurs te bezoeken.

18 januari 2023
Metal-Alliance.be Learning Tour 2023 met lln. 6de en 7de jaars

Trainingsaanbod Velux 2023

Velux Academy organiseert in 2023 speciaal opleidingen voor leerlingen uit technische en beroepsafdelingen van het secundair onderwijs. Zo is er naast de VELUX Basis training die de perfecte introductie vormt voor het installeren van VELUX dakvensters, ook een opleiding die handelt over het installeren van gemotoriseerde VELUX producten, accessoires en Smart Home VELUX Elektrische producten.

15 januari 2023
Trainingsaanbod Velux 2023