Brabant last, iedereen wint cover

Brabant last, iedereen wint

De 10de editie van ‘Brabant last, iedereen wint' komt eraan in het voorjaar 2021 !

Dit project is een antwoord op een dubbele vraag: enerzijds is er de prangende nood om de kwaliteit van het lasonderwijs op te krikken tot het niveau beschreven in beroepscompetentieprofielen en anderzijds is er de roep van de industrie om jonge lassers af te leveren, klaar voor de arbeidsmarkt.
Dit laatste impliceert dat ze over duidelijke kwalificaties en internationaal erkende certificaten kunnen beschikken om inschakelbaar te zijn in het arbeidscircuit. Voor de leerlingen is het een grote meerwaarde als ze dan dit certificaat op zak hebben voordat ze op stage vertrekken.

Onze partners hebben bevestigd dat het project dit schooljaar veilig en met aangepaste maatregelen zal verlopen. De Coronamaatregelen die worden genomen door VCL, VDAB en Technicity.brussels zijn terug te vinden op hun respectievelijke websites. De opleidingsverstrekkers zijn op de hoogte van het feit dat er door nieuwe beslissingen van CLB's data kunnen aangepast worden. Klik hier voor het reglement van 'Brabant last, iedereen wint'.

Dit schooljaar wordt er helaas geen certificatieplechtigheid gehouden. De leerlingen zullen hun attesten op school ontvangen.

Voor meer info kun je deze PDF raadplegen

 

Geschikt voor
Verfijn