VDAB winkelverkoop (Vilvoorde)

VDAB winkelverkoop (Vilvoorde) cover
Opleidingscentrum VDAB business support, retail en ict (Vilvoorde)
Adres Mechelsesteenweg 321, 1800 Vilvoorde
Bekijk op de kaart en plan je route

Met de VDAB 10-dagen regeling stelt de VDAB haar infrastructuur gratis aan scholen ter beschikking. De VDAB wil gedurende het schooljaar 2024-2025 de competenties van leerlingen en leerkrachten mee versterken. Bekijk online het VDAB-aanbod hier. 

Hoe verloopt de inschrijfprocedure? 

Via deze link vindt u het aanbod van alle VDAB competentiecentra in Vlaanderen waar u zich kan informeren over de aangeboden infrastructuur en apparatuur. De opleidingen zijn ondergebracht in 5 domeinen: ‘Bouw en Hout’, ‘Business Support, Retail en ICT’, ‘Diensten en Diensten aan bedrijven’, ‘Industrie’ en ‘Transport en Logisitiek’.

 • Selecteer een van de domeinen en klik door op een leeratelier naar keuze.
 • Onderaan de webpagina worden de locaties opgelijst die deze opleiding aanbieden.
 • Kies een leeratelier dat beschikbaar is in Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest; VDAB Anderlecht, VDAB Diest, VDAB Heverlee en VDAB Vilvoorde.
 • U wordt automatisch doorgeleid naar ons RTC online inschrijfsysteem.
  Login met uw schoolgegevens. Zodra ingelogd zal u worden gevraagd om uw gegevens in te vullen en uw inschrijving te voltooien. In de rubriek 'opmerkingen' graag uw voorkeuren melden zodat de VDAB optimaal uw aanvraag kan beantwoorden.
 • De VDAB verantwoordelijke (en niet de RTC verantwoordelijke) zal contact met je opnemen en een datum voor de opleiding afspreken. De school moet deze via het RTC Vlaams-Brabant online inschrijvingssysteem bevestigen. 
 

Voorwaarden om deel te nemen:

 • Akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden van VDAB.
 • Vanaf dit schooljaar vraagt de VDAB aan een gemandateerde van de school jaarlijks eenmalig dit document op pagina 5 (download document) in te vullen en ondertekend terug te sturen naar dhr. Wim Goethuysen - wim.goethuysen@vdab.be. Voor details omtrent de afspraken verwijs ik u naar de VDAB site https://infrastructuuraanbod-onderwijs.vdab.be/faq.html
 • Je houdt je aan het afsprakenkader van VDAB.  
 • Je schrijft je leerlingen in via de RTC Vlaams-Brabant-website. 

Indien vragen over de inschrijfprocedure, inloggegevens van uw school, het VDAB-aanbod of doelgroep aarzel niet Wim Van Broeck te contacteren via wim.vanbroeck@rtc.vlaams.brabant.be, 016/26 74 53 of 0497 41 31 88.

Inschrijfmogelijkheden

Een andere opleiding binnen deze categorie