VDAB ONDERHOUDSELEKTRICITEIT (Heverlee)

VDAB ONDERHOUDSELEKTRICITEIT (Heverlee) cover
Opleidingscentrum VDAB Industrie
Adres Interleuvenlaan 2, 3001 Heverlee
Bekijk op de kaart en plan je route

Met de VDAB 10-dagen regeling stelt de VDAB haar infrastructuur gratis aan scholen ter beschikking. De VDAB wil gedurende het schooljaar 2024-2025 de competenties van leerlingen en leerkrachten mee versterken. Bekijk online het VDAB-aanbod hier. 

Hoe verloopt de inschrijfprocedure? 

Via deze link vindt u het aanbod van alle VDAB competentiecentra in Vlaanderen waar u zich kan informeren over de aangeboden infrastructuur en apparatuur. De opleidingen zijn ondergebracht in 5 domeinen: ‘Bouw en Hout’, ‘Business Support, Retail en ICT’, ‘Diensten en Diensten aan bedrijven’, ‘Industrie’ en ‘Transport en Logisitiek’.

 • Selecteer een van de domeinen en klik door op een leeratelier naar keuze.
 • Onderaan de webpagina worden de locaties opgelijst die deze opleiding aanbieden.
 • Kies een leeratelier dat beschikbaar is in Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest; VDAB Anderlecht, VDAB Diest, VDAB Heverlee en VDAB Vilvoorde.
 • U wordt automatisch doorgeleid naar ons RTC online inschrijfsysteem.
  Login met uw schoolgegevens. Zodra ingelogd zal u worden gevraagd om uw gegevens in te vullen en uw inschrijving te voltooien. In de rubriek 'opmerkingen' graag uw voorkeuren melden zodat de VDAB optimaal uw aanvraag kan beantwoorden.
 • De VDAB verantwoordelijke (en niet de RTC verantwoordelijke) zal contact met je opnemen en een datum voor de opleiding afspreken. De school moet deze via het RTC Vlaams-Brabant online inschrijvingssysteem bevestigen. 
 

Voorwaarden om deel te nemen:

 • Akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden van VDAB.
 • Vanaf dit schooljaar vraagt de VDAB aan een gemandateerde van de school jaarlijks eenmalig dit document op pagina 5 (download document) in te vullen en ondertekend terug te sturen naar dhr. Wim Goethuysen - wim.goethuysen@vdab.be. Voor details omtrent de afspraken verwijs ik u naar de VDAB site https://infrastructuuraanbod-onderwijs.vdab.be/faq.html
 • Je houdt je aan het afsprakenkader van VDAB.  
 • Je schrijft je leerlingen in via de RTC Vlaams-Brabant-website. 

Indien vragen over de inschrijfprocedure, inloggegevens van uw school, het VDAB-aanbod of doelgroep aarzel niet Wim Van Broeck te contacteren via wim.vanbroeck@rtc.vlaams.brabant.be, 016/26 74 53 of 0497 41 31 88.

Inschrijfmogelijkheden

Enkele andere opleidingen binnen deze categorie