4de editie: Training System Industry 4.0

4de editie: Training System Industry 4.0 cover
Opleidingscentrum SMC BELGIUM BV
Adres Ternesselei 232, 2160 Wommelgem
Bekijk op de kaart en plan je route

Vierde editie TSI 4.0

Jaargang 4 is de laatste editie van Training System Industrie 4.0. De laatste module die net als de vorige edities kan opgebouwd worden als een stand alone module of toegevoegd kan worden aan de samenbouw tot minifabriek.

Jaargang 4 focust op de laatste component van de assembly, namelijk het deksel.

          

In deze module zal er een keuze gemaakt worden tussen verschillende deksels met verschillende kleuren, dit met behulp van kleursensoren. De manipulatie zal gebeuren met vacuumejectoren, zuignappen en bijhorende speciale cilinders.

Bij deze laatste jaargang zullen jullie ook extra componenten ontvangen voor de samenbouw van de minifabriek, namelijk de grote manipulator die bestaat uit een elektrische actuator van maar liefst 1m20 en bijhorende pneumatische actuatoren en grippers.

Ook een speciale camera van het merk SICK, voor een eindcontrole van de assembly die het product kan goedkeuren of afkeuren, wordt meegeleverd.

          

Ditmaal krijgen jullie dus heel wat extra onderdelen voor dezelfde prijs!

Voor de besturing kan er gekozen worden voor Beckhoff of Siemens. Ook zijn er gastlessen voorzien door de ondersteunende bedrijven voor de leerlingen. Het Training System Industry 4.0 kan zowel gebruikt worden in het bso als tso.

Plaatsen van bestelling

Materiaalbestelling voor volgend schooljaar 2024-2025 kan nog tot 3 mei 2024

Inschrijven kan via onze website op onderstaande inschrijvingslinken voor zowel de 1ste, 2de, 3de en/of 4de editie en noteer bij ‘opmerkingen’ uw keuze: PLC Siemens of Beckhoff. 

Inschrijfmogelijkheden